07.05.2021, 00:00–00:00 Uhr
Workshop | Seminar

*** For the English version please see below ***

Das Institut für Arbeitsrecht und Arbeitsbeziehungen in der Europäischen Union (IAAEU) und der Lehrstuhl für Personalökonomik an der Universität Trier laden Sie herzlich zum Workshop on COVID-19 and Labour Markets ein.

Der Workshop befasst sich mit den Auswirkungen der COVID-19-Pandemie auf den Arbeitsmarkt. Die Veranstaltung fördert die Vernetzung und den Austausch zwischen Wissenschaftler*innen in Deutschland und Europa.

Der Workshop findet am 7. Mai 2021 online via Zoom statt. Aufgrund der aktuellen Situation ist der Workshop als Online-Workshop konzipiert. Möglichkeiten für einen persönlichen Informations- und Meinungsaustausch zwischen den Teilnehmer*innen sind dennoch gewährleistet.

Das aktuelle Programm und weitere Informationen finden Sie auf unserer Workshop-Homepage.

Sie können sich über dieses Formular als Zuhörer*in zur Veranstaltung anmelden. Teilnahmegebühren werden nicht erhoben.

Gerne beantwortet das Organisations-Team Ihre Fragen via huang@iaaeu.de.

Wir freuen uns auf Ihre Teilnahme!

******************************************************************************************

Workshop on COVID-19 and Labour Markets

The Institute for Labour Law and Industrial Relations in the European Union (IAAEU), together with the chair for Personnel Economics at Trier University, are pleased to announce the Workshop on COVID-19 and Labour Markets.

The workshop focuses on the topic of labour markets before and during the COVID-19 pandemic. It aims on facilitating networking of scientists in Germany and Europe and aims to promote the exchange of research ideas.

The workshop will take place on May 7th, 2021. Due to the current situation, the conference is designed exclusively as an online workshop via Zoom. Despite being physically distanced from each other, active participation and a beneficial exchange between the attendees at the online workshop are guaranteed and highly welcome.

The program and all relevant information can be found on our Workshop-Homepage.

You can use this form to register as a participant in the event. There are no participation fees.

In case of questions, please do not hesitate to contact the local organizers at: huang@iaaeu.de.

We look forward to your participation!

Kontakt: Huang, Yue (huang@iaaeu.de)
Anmeldung erforderlich: Ja
Kosten: Nein